logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Dorostenky 2. liga FK Znojmo - Kras/Lipovec 15:0 (01.10.2023)

Sestava: Garčinská - Vaculová, Kapaňová, Marečková, Šinoglová,  Langmannová, Urbánková, Železná, Šíšláková

  Hanzelová, Pirožková, Pojerová, Piringerová, Šustáčková, Kalabisová, Doválelová

FK Znojmo – Kras/Lipovec 15:0 (8:0)

Branky: 6x Šišláková, 5x Železná, Kalabisová, Doválelová, Šinoglová, Marečková

V neděli 1.10.2023 jsme ve druhém domácím mistrovském utkání přivítali také nováčka soutěže Kras Lipovec.

Začátek utkání jsme zahájili minutou ticha za našeho zesnulého prezidenta klubu Ladislava Berky. Děvčata se chtěla svým výkonem odvděčit za to, že mají nadstandardní zázemí a že mohou hrát za tým FK Znojmo a od první minuty začala kanonáda na bránu Krasu. Již ve 2 min. se po rohovém kopu prosadila Železná 1:0. V 9.min. zvýšila po úniku z pravé strany Kalabisová 2:0. V 11 min. se rozběhl brankostroj se jménem Šišláková. Po samostatném úniku zvýšila na 3:0. Další branky si rozložila zhruba po 5ti minutách. Ve 16 min. zvýšila na 4:0, ve 20 min. na 5:0 a ve 27 min. na 6:0. Následně ve 32 min. to přerušila Železná 7:0. Na 8:0 v 36 min. zvyšovala Doválelová. Ve 42 min. poprvé se hosté dostali výrazněji na naši polovinu. Po našem faulu se kopal přímý volný kop hostující Raušová minula těsně bránu. To bylo v prvním poločase z obou stran vše.

Ve druhém poločase jsme nepolevili a stále jsme byli hladoví po pěkném výsledku. Konečně protrhla svoji střeleckou mušku Šinoglová a ve 46. min zvýšila na 9:0. V 51 min. na magických 10:0 zvýšila Železná. Následně jsme si dali pauzu, jako kdyby holky odpočívali a nadechovali se na závěrečný finiš. V 60.min mněla svůj první a jak to v těchto zápasech bývá i důležitý pro psychiku zákrok Garčinská. Nebezpečný přímý volný kop raději vyráží na roh, ze kterého soupeřky nic nevytěžily. V 63 min. z blízka Doválelovou vychytala Teremová, která občas naše hráčky svými zákroky doháněla k šílenství. Následně na sebe vzala odpovědnost Železná a v 70 min. zvýšila na 11:0 a v 73 min. na 12:0. Nejhezčí branku dala v 78 min. Šišláková, kde z boku prostřelila gomanku střelou k tyči 13:0. Následně po samostatném nájezdu Šišláková zvýšila na 14:0. První branku v soutěži zaznamenala Marečková a v 90 min. tak udělala tečku za celým zápasem 15:0.

Nutno podotknou, že v tomto utkání nebyly vidět je branky, ale i krásné akce na jeden dotek. Trochu nám v tom pomohl soupeř, ale je vidět, že dokážeme přenášet věci z tréninku do zápasů. To je pro nás trenéry vizitka, že nic neděláme zbytečně. Je však stále nutné být pokorný a dívat se dopředu.

Trenéři: Jiří Kotlán, Daniel Ondra, Marek Procházka a Dominik Vaněk

Další fotky k článku:

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři