logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

2. liga dorostenek Hodonín - FK Znojmo 1:3 (08.10.2023)

Hodonín - FK Znojmo 1:3 (1:1)

Branky: Teturová – Šinoglová, Kapaňová, Šišláková

V neděli 8.10.2023 jsme zajížděli na horkou půdu do Hodonína. Nepřivítalo nás  zrovna pěkné počasí. Foukal silnější vítr a bylo sychravo.

Utkání jsme začali opět tradičně výborně. Ve 4 min. Po rohovém kopu hlavou přesně mířila Šinoglová 0:1. Následně měla obrovskou šanci Kalabisová. Bohužel ji vychytala golmanka Hlavinková. Hned z protiútoku se blýskla zákrokem Garčinská a vytěsnila samostatný nájezd na rohový kop. Bohužel opět z rohového kopu propadl míč na volnou Teturovou a v 11 min. bylo srovnáno 1:1. Stále jsme dobývali svatyni domácích, ale stále nám vázla finální fáze a zakončení.

Ve druhém poločase jsme hráli více po větru a stále jsme se snažili kontrolovat hru a vypracovat si brankovou příležitost. Bohužel jsme vždy ztroskotávali na golmance Hlavinkové. V 60 min. jsme již po střele Šišlákové zvedali ruce, bohužel cestu do brány zastavilo břevno a míč se odrazil na brankovou čáru. V 69 min po zatažení míče po pravé straně Šinoglová centruje do vápna a na přední tyči v souboji mine míč Šišláková, ale dobře zabíhala na zadní tyč Kapaňová a konečně odskakujeme na 1:2. Tečku udělala konečně naše nejlepší střelkyně Šišláková a samostatnou akcí uzavírá utkání v 84 min. na 1:3.

Zatím nám to šlape a holky mají bojovného ducha. Příští týden nás čeká opět těžké utkání s Líšní a to by nám mohlo ukázat jak na tom jsme a co dál zlepšovat.

Trenéři: Jiří Kotlán, Daniel Ondra, Marek Procházka a Dominik Vaněk

 

Další fotky k článku:

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři