logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

3.kolo minipřipravky na halovém turnaji Brno Loko

V neděli 24.1.2016 se odehrálo již 3. kolo zimní halové ligy minipřípravky pořádané Lokomotivou Brno. V turnaji máme 2 mužstva, která si zatím vedou velmi dobře.

Sestavy, výsledky a hodnocení 3.kola

Loko leden 2016 bl tm miniSestava Bílá: Skopal Viktor, Železný David, Železná Natálie, Vyroubal Adam, Varga Patrik, Samek Milan, Vašíček Nicolas, Janda Michal,

Trenéři - Samek Milan, Skopal Přemek vedoucí týmu Soňa Samková

Výsledky bílá

IEZnojmo "Bílá"  -  Sparta Brno     7:1

Góly: Vyroubal Adam 2, Vašíček Nicolas 2Železná Natálie, Železný David, Varga Patrik,

První utkání jsme měli od začátku zápasu herně pod kontrolou. K vidění bylo hodně branek většina po pěkných kombinacích. Soupeř měl ve svém středu několik mladších hráčů a to se na konečném výsledku projevilo.

IEZnojmo "Bílá"  -  Obřany     2:0

Góly: Vašíček Nicolas, Varga Patrik,

Druhé utkání nebylo tak herně kvalitní jako první. Hra byla neurovnaná chyběla větší herní kvalita. Nasazení a bojovnost obou týmů byla však dobrá.

IEZnojmo "Bílá"  -  Mor. Slávie Brno     6:2 G

Góly: Vyroubal Adam 2x, Železný David 2x, Vašíček NicolasJanda Michal,

Třetí utkání už bylo herně daleko lepší než druhé a to se nakonec projevilo i ve skóre. Předvedli jsme několik dobrých kombinací a v koncovce jsme byli také produktivní.

IEZnojmo "Bílá"  -  IEZnojmo "Žlutá"     5:4

Góly:  Železný David 4x, Samek Milan 1x,

Poslední zápas jsme sehráli odvetu s našimi kamarády z týmu "žlutých". Byl to vynikající fotbal od prvních minut. Zápas byl po celou dobu velmi vyrovnaný. Bylo vidět i několik velmi povedených akcí a krásných přihrávek. Bílý tým byl nakonec o jednu branku úspěšnější a po prohře v minulém kole tentokrát vyhrál.

Hodnocení bílého týmu

Dnes nám se to herně a výsledkově vyšlo. Jen druhé utkání bylo více bojovné než fotbalové. Dnes jsme hráli v defenzívě důrazně a soupeře jsme do šancí moc nepouštěli mimo závěrečných minut s našim týmem žlutých. V brance tak moc práce neměl Viktor Skopal. V ofenzívě jsme naopak byli dnes efektivní a předvedli několik povedených akcí, které měli určitě kvalitu. V obraně jsme se mohli spolehnout opět na Adama Vyroubala. Důrazně hrál Patrik Varga. Bojovný výkon podal Milan Samek V ofenzívě o sobě dávala vědět dvojice Nicolas Vašíček, David Železný, kterým dobře sekundovala další dvojice Natála Železná a Michal Janda. Pozitivní je, že se střelecky dokázali prosadit všichni hráči.

Žlutý tým

lut mini Loko 3 koloSestava Žlutí: Plavec Michal, Papoušek David, Marečková Denisa, Veselá Jana, Ludvík Matyáš, Král Dominik, Částek Ondřej, Částek Martin.

Výsledky žlutý tým

IEZnojmo "Žlutá"  -  IEZnojmo "Bílá"     4:5

Góly:  Veselá Jana 2, Částek Ondřej, Papoušek David.

První zápas jsme sehráli odvetu s našimi kamarády z týmu "bílých". My jsme nastupovali k prvnímu zápasu, zatímco "bílý" tímto zápasem končili 3.kolo. Byl to vynikající fotbal od prvních minut. Zápas byl po celou dobu velmi vyrovnaný. Bylo vidět i několik velmi povedených akcí a krásných přihrávek. Žlutý tým byl nakonec o jednu branku úspěšnější a po prohře v minulém kole tentokrát vyhrál.

IEZnojmo "Žlutá"  -  Sparta Brno               5:1

Góly:  Částek Martin 4, Částek Ondřej.

Druhý zápas jsme zvládli s přehledem a od prvních chvil jsme byli lepším týmem. Předvedli jsme několik pěkných přihrávek a kombinací a zaslouženě jsme vyhráli.

IEZnojmo "Žlutá"  -  Moravská Slavia      4:2

Góly:  Částek Ondřej 3, Částek Martin.

K dalšímu utkání jsme nastoupili ihned po odehrání zápasu se Spartou a tak jsem měl strach, že se na nás trochu podepíše únava, ale celý tým makal a bojoval a žádná únava na něm nebyla znát. Utkání bylo dlouho vyrovnané, ale v posledních minutách jsme soupeři odskočili a ten již na naše vedení nestačil zareagovat.

IEZnojmo "Žlutá"  -  Líšeň                         2:7

Góly:  Veselá Jana, Částek Martin.

Ve čtvrtém zápase jsme nastoupili proti zatím suverénnímu týmu Líšně, který všechna svá utkání vyhrál. První třetinu utkání jsem se soupeřem drželi krok a i za stavu 1:1 jsme měli šanci jít do vedení. Postupem času nás soupeř čím dál více přehrával a zaslouženě skóroval. Několik šancí ještě zlikvidoval brankář Míša Plavec, jinak to s námi mohlo být i horší.

IEZnojmo "Žlutá"  -  Vyškov                      2:2

Góly:  Marečková Denisa, Částek Martin.

Poslední zápas byl taktéž proti silnému celku z první poloviny tabulky. Hráli jsme opravdu dobře a po celý zápas jsme byli lepším týmem, ale bohužel jsme doplatili na opravdu velkou spoustu neproměněných šancí a tak nakonec utkání skončilo remízou.

Hodnocení žlutého týmu

3.kolo bylo náročné. Odehráli jsme 5 utkání a až na souboj s Líšní jsme nebyli v žádném střetnutí horším týmem. Všichni hráči zaslouží pochvalu za bojovnost a nasazení. Střelecky vynikali bratři Ondra a Martin Částkovi. Výborně svoje úlohy v obraně zvládli i děvčata Janička s Deniskou. Vlastně to byli i všichni ostatní hráči našeho TÝMU co zaslouží pochvalu: Míša, David, Maty, Domča. Důležitou částí týmu byli i rodiče, kteří byli při každém utkání slyšet a velmi nás povzbuzovali.

Trenér: Leoš Ludvík

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři