logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

2.kolo minipřípravky na halovém turnaji Loko Brno

Dne 9.1.2016 se uskutečnilo 2. kolo zimní halové ligy minipřípravky pořádané Lokomotivou Brno.Opět se zúčastnila naše 2 mužstva.

Sestavy,výsledky a hodnocení turnaje

Sestava Žlutí: Plavec Michal, Štacha Ondřej, Marečková Denisa, Veselá Jana, Ludvík Matyáš, Kaidl Tobiáš, Částek Ondřej, Částek Martin, Láník David

IE Znojmo "Žlutá"  -  IE Znojmo "Bílá"     4:2       

Góly:  Částek Ondřej 3, Ludvík Matyáš

V prvním zápase narazili na sebe oba naše celky a celou dobu to byl vyrovnaný souboj. Žlutí byli nakonec šťastnější a svoje kamarády porazili.

IE Znojmo "Žlutá"  -  Líšeň        3:5       

Góly: Štacha Ondřej 2, Částek Ondřej

V druhém zápase na sebe narazili mužstva, která byla doposud v obou kolech bez ztráty bodu. Dlouho to byl vyrovnaný souboj, ale nakonec jsme bohužel zaslouženě podlehli neboť soupeř si vytvořil o několik šancí více a proměnil je.

IE Znojmo "Žlutá"  -  Lokomotiva Brno    7:1         

Góly:  Veselá Jana 2, Částek Martin 2, Štacha Ondřej, Částek Ondřej, Kaidl Tobiáš z p.k.

Ve třetím utkání jsme měli od začátku převahu a byli jsme lepším týmem. Předvedli jsme několik pěkných akcí po kterých jsme navyšovali skóre. V zápase jsme zahrávali i pokutový kop, který proměnil nejmladší hráč našeho mužstva Tobík Kaidl (2010)

IE Znojmo "Žlutá"  -  Radostice     4:0       

Góly: Veselá Jana 2, Štacha Ondřej, Částek Martin

V posledním utkání jsme soupeře téměř nepustili přes polovinu hřiště. V utkání jsme střídali obránce, kteří naskakovali v útoku a opačně, útočníci v obraně. Všichni si vyzkoušeli jiné posty, než na jaké jsou zvyklí a zvládli to velmi dobře.

Trenéři: Leoš Ludvík, Luboš Kaidl

 

Sestava Bílá: Skopal Viktor, Železný David, Železná Natálie, Vyroubal Adam, Varga Patrik, Samek Milan, Kmeť Tomáš, Sekula Adam,

IE Znojmo "Žlutá"  -  IE Znojmo "Bílá"     4:2       

Góly:  Železný 2x,

V prvním zápase narazili na sebe oba naše celky a celou dobu to byl vyrovnaný souboj. Žlutí byli nakonec šťastnější a svoje kamarády porazili.

 

IE Znojmo "Bílá"  -  Lokomotiva Brno    3-6

Góly: Vyroubal, Samek, Varga,

Druhé utkání jsme se sehráli s domácím týmem který měl ve svém středu rozdílového hráče který nám vsítit všech 6 branek. Náš tým se snažil ale na lepší výsledek to prostě nebylo.

IE Znojmo "Bílá"  -  Soběšice   2-1

Góly – Vyroubal, Samek,

Ve třetím utkání jsme si vytvořili několik slibných šancí ale bohužel jsme nebyli v koncovce efektivní. Soupeř se z ojedinělé šance se dostal do vedení. Nám se podařilo srovnat střelou Adama Vyroubala. Nadále jsme měli převahu. Vítěznou branku vsítil několik vteřin před koncem zápasu Milan Samek.

IE Znojmo "Bílá"  -  Líšeň 1-11

Gól – Vyroubal,

Ve čtvrtém utkání jsme udělali změnu na postu brankáře a i změny v rozestavení čtveřic. Soupeř byl kvalitní a nám se nepodařilo chytit začátek zápasu a tak z toho nakonec byla vysoká porážka

Hodnocení bílého týmu.

V dnešním turnaji se nám výsledkově nedařilo tokik jako v prvním kole. Přesto byli výkony některých hráčů velmi dobré. Hlavně Adam Vyroubal sehrál velmi povedený turnaj a patřil k nejlepším naším hráčům. V brance předvedl výborný výkon Viktor Skopal který předvedl několik povedených zákroků a měl rychlou a přesnou rozehrávku. Velmi snaživý byl dnes nejmladší hráč Adam Sekula (roč.2010) který hrál na takovém to turnaji vůbec poprvé.

Trenéři: Milan Samek, Přemek Skopal

Závěrem patří všem poděkování, jak se snažili a bojovali. Tentokrát se žlutým vedlo o něco lépe, ale to nic neznamená a příště to může být klidně obráceně. Důležité je, že jsme přeci JEDEN TÝM. Velké poděkování patří i rodičům za pěknou kulisu při zápasech a také za bezpečnou dopravu všech dětí (ranní velmi nebezpečné náledí cestou do Brna).

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři