logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Minipřípravka první a druhá na finálovém turnaji LOKO Brno

finale ligyV pátek 6.5.2016 proběhlo v brněnských Horních Heršpicích finále zimní halové ligy pořádané Lokomotivou Brno. Do finálové skupiny se probojovali oba naše týmy. Závěrečný finálový turnaj se konal na venkovním hřišti. Páteční podvečer přinesl hodně zajímavých okamžiků sportovních zážitků a hlavně velký úspěch našich nejmenších. Oba týmy se probojovali až do finále. Nejlepším střelcem turnaje byl vyhlášen Nicolas Vašíček.     Velká Gratulace!!!!!!!!!!!!!

Sestava, výsledky a hodnocení

Hrací čas byl 1x 17 minut. Družstav rozdělena do dvou skupin po 4 týmech.

Sestava FK ZNOJMO žlutá: Ludvík Matyáš, Papoušek David, Mareček Jakub, Marečková Denisa, Veselá Jana, Částek Ondřej, Částek Martin.

Trenér Leoš Ludvík

Výsledky

FK ZNOJMO žlutá  -  Moravská Slávie   6:2    

Góly: Částek Ondřej 3, Částek Martin 2, Veselá Jana

FK ZNOJMO žlutá  -  Líšeň     5:2    

Góly: Veselá Jana 2, Částek Ondřej, Částek Martin, Marečková Denisa

FK ZNOJMO žlutá  -  Sparta Brno   6:1    

Góly: Marečková Denisa 2,Veselá Jana,Částek Martin, Mareček Jakub, Papoušek David

Ve skupině jsme odehráli velice kvalitní zápasy. Líšeň byla před finálovým kolem na prvním místě tabulky, Sparta na čtvrtém. My jsme se ničeho nezalekli a kluci a holky od začátku bojovali. Stříleli jsme krásné góly, předváděli pěkné nahrávky. Ve všech utkáních ve skupině jsme se vždy dostali jako první do vedení a tudíž jsme nemuseli dotahovat.

Čtvrtfinále

FK ZNOJMO žlutá  -  Obřany    6:1    

Góly: Marečková Denisa 2,Veselá Jana 2,Částek Ondřej, Papoušek David

Jako vítěz skupiny jsme ve čtvrtfinále narazili na poslední tým druhé skupiny a s přehledem jsme ho dovedli do vítězného konce.

Semifinále

FK ZNOJMO žlutá  -  Lokomotiva Brno  2:1    

Góly: Veselá Jana 2,

V semifinále jsme nastoupili proti domácímu týmu, který skončil ve druhé skupině na druhém místě. Byl to zápas velmi vyrovnaný a pro nás těžší v tom, že jsme dostali brzy jako první branku a my se museli snažit stále více dorážet na soupeřovu bránu. Šance byly na obou stranách a my jsme dlouho nedokázali vstřelit branku. Soupeř hrozil dlouhými výkopy brankáře a právě z jednoho takového jsme dostali branku. Na našem týmu byla vidět velká nervozita z toho, že se nám nedaří vyrovnat. Vyrovnání ale nakonec zaslouženě přišlo z kopačky Janičky a po několika desítkách vteřin i vedoucí a vítězný gól.

Finále

FK ZNOJMO žlutá  -  FK ZNOJMO bílá                  2:3    

Góly: Veselá Jana, Částek Martin,          Vašíček Nicolas 2, Vyroubal Adam

Co více si přát. Krásné finále a v něm oba dva naše týmy. Hráči se dobře znají, trenéři se dobře znají :-))). Oba týmy by si zasloužili vyhrát, ale to bohužel nešlo. Žlutý tým byl zásluhou Martina ve vedení, které ovšem netrvalo dlouho a Niky vyrovnal. Byli to opět žlutí kteří se dostali do vedení zásluhou Janičky a byl to Adam z mužstva bílých, který opět vyrovnal. Potě se hra přelévala na obě strany. V bráně bílých dobře chytal  Viky a v bráně žlutých zase Maty. Už to vypadalo na remízu, ale v posledních dvou minutách rozhodl rohový kop, který zahrával Adam na zadní tyč, kde se k míči dostal Niky a rozhodl tohle finále, které již před zápasem mělo jasného

vítěze a to tým FK ZNOJMO  :-)

Hodnocení tohoto turnaje se píše velmi dobře. V silné konkurenci jsme obsadili první dvě místa, odehráli jsme dobré zápasy a hlavně ve vyřazovací části to byla velice kvalitní utkání. Nicolas Vašíček obdržel individuální cenu pro nejlepšího střelce turnaje, gratulujeme. Oba týmy dostaly medaile a dva krásné poháry. Velký dík patří rodičům, kteří celou dobu naše hráči podporovali a fandili. Dneska jsme byli prostě NEJLEPŠÍ.

Leoš Ludvík

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sestava bílý tým Skopal Viktor – Železná Natálie, Železný David, Vyroubal Adam, Chaloupka Dominik, Samek Milan, Jakeš Oliver, Vašíček Nicolas.

Trenéři: Samková Soňa, Skopal Přemysl

Výsledky

1.zápas FK Znojmo bílá – Obřany 7:2 (Vašíček Nicolas 4, Železná Natálie, Železný David, Vyroubal Adam)

2.zápas FK Znojmo bílá – Vyškov 9:1 (Vašíček Nicolas 4, Železný David 2, Vyroubal Adam, Samek Milan, Chaloupka Dominik)

3.zápas FK Znojmo bílá – Lokomotiva Brno 4:2 (Vašíček Nicolas, Vyroubal Adam, Chaloupka Dominik, Železný David)

Čtvrtfinále

FK Znojmo bílá – Sparta Brno 8:1 (Železný David 2, Vašíček Nicolas 2, Vyroubal Adam, Samek Milan, Chaloupka Dominik, Železná Natálie)

Semifinále

FK Znojmo bílá – Líšeň 5:4 p (Vašíček Nicolas 3+rozhodující penalta, Železný David)

Finále

FK Znojmo(bílá) - FK Znojmo(žlutá) 3:2 (Vašíček Nicolas 2, Vyroubal Adam)

Tým „bílých“ pod vedením trenérky Soni Samkové a Přemka Skopala nejdříve změřil síly ve skupině s týmy Obřan, Vyškova a Lokomotivy. Po jednoznačných výsledcích 7:2 s Obřanami a 9:1 s Vyškovem si to naši malí fotbalisté/ky rozdali o první místo ve skupině s domácí Lokomotivou Brno. I toto utkání jsme zvládli v poměru 4:2 a ve čtvrtfinále jsme se mohli těšit na čtvrtý mančaft druhé skupiny.

Čtvrtfinálový souboj se Spartou Brno proměnili opět naši hráči/ky v kanonádu a rozstříleli soupeře 8:1. Určitě psychicky a fyzicky nejnáročnější zápas jsme sehráli v semifinále s brněnskou Líšní. Herní převaha brněnských se projevovala i ve skóre. Za stavu 4:1 už měli naši hráči svěšené hlavy a počítali s prohrou. Neustálou motivací trenérky Soni Samkové jsme se v druhé půli zvedli a i za „pomoci“ brankáře Líšně jsme výsledek vyrovnali na 4:4. Tento výsledek vydržel až do závěrečného hvizdu. Rozhodnutí musel určit až penaltový rozstřel. Po prvních pěti sériích penalt „svítila“ na ukazatelích opět remíza, tentokráte 2:2. Po šesté sérii, kdy Nicolas Vašíček nekompromisně proměnil svůj pokutový kop a Viktor Skopal v bráně penaltu chytil, propukla u dětí nefalšovaná radost z postupu do finále. Ve velkém finále se proti sobě postavily obě naše družstva FK Znojmo (bílá vs. žlutá). Už před zápasem bylo pro nás trenéry úplně jedno, kdo z tohoto klání vyjde jako vítěz. Po vyrovnaném průběhu to už vypadalo opět na remizu, ale slovo si vzal neúnavný Nicolas a rozhodl zápas pro „bílé“ v poměru 3:2. Porážku někteří žlutí oplakali, ale pochvalu si zasloužili všichni zúčastnění bez ohledu na výsledek.

Slavnostní vyhlášení, přebírání medailí, věcných darů a focení se protáhlo do pozdních hodin. Individuální cenu obdržel za nejlepšího střelce Nicolas Vašíček. Dnešní turnaj odmakali všichni hráči a hráčky na jedničku.

Adam Vyroubal ofenzivně laděný bek, který podával vynikají výkony v obraně, ale i v útoku. Z jeho nahrávek stříleli góly Domča Chaloupka, Natálka Železná, Milda Samek a Devídek Železný. Oliver Jakeš – pes obranář, přes kterého nikdo neprošel. Nikolas Vašíček – rozený levonohý střelec a bojovník. Skopal Viktor pomohl mužstvu hlavně v semifinále při penaltách.

Přema Skopal

Finle ligy 2index

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři