logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Zhodnocení podzimu 2008 - žáci

Hodnocení žáků okresního přeboru

9 zápasů 4 výhra 1 remíza 4 prohry 32-27 13 bodů 6 místo

Podzimní kádr žáků opustil před zahájením sezóny klíčový hráč Michal Kahaj (hostováni SC Znojmo). Naopak se nám podařilo prodloužit hostování Pavla Zifčáka. Problém na postu brankáře nám vyřešil mladíček Jakub Kroupa. Kádr jsme doplnili o hráče z přípravky.

Umístění na 6 místě v tabulce zaostává za předsezoním plánem. Pravdou je, že bodová ztráta na druhé místo není velká (5bodů).

Vstup do sezóny jsme měli dobrý, první dvě kola jsme dokázali vyhrát (Hatě, Jevišovice). Ve třetím kole přišla prohra v Příměticích a následovali výsledky jak na houpačce, které nás provázeli až do konce sezóny. Výborné zápasy jsme odehráli doma s Jevišovicemi a Prosiměřicemi. Ve třech utkáních, které jsme prohráli (Přímětice,Šanov,Dyjákovice) jsme všechny druhé poločasy dokázali vyhrát. K lepším výsledkům chyběla absence střelce Hrušky.

Plusy podzimu
Zapracování hráčů z přípravky do sestavy Chlubna, Doubek Milan, Raška.
Dobré výkony tahounů našeho týmu Libora Bendy (10 gólů) a kapitána Pavla Zifčáka (6 gólů)
Výkon Petra Mikloviče

Mínusy podzimu
Malá tréninková a následně zápasová účast hráčů, kteří měli být dalšími tahouny našeho týmu. Hlavně střelec Hruška a záložníci Švéda a Lacko.

Překvapení podzimu
Výkony hráčů, kteří jsou věkem ještě přípravkoví. Oba dva se navíc dokázali prosadit i střelecky Blažíček (2 góly) a Pospíchal (1gól).

K jednotlivým formacím

V brance odchytal všechna utkání Jakub Kroupa. V úvodu sezóny měl vynikající formu a hlavně jeho zásluhou jsme porazili Jevišovice. Postupem času se nevyhnul výkyvům a některé inkasované góly byli laciné,ale i přes to je hodnocení pozitivní, a to hlavně z výhledem do budoucna.

V obraně velmi spolehlivě pracovala stoperská dvojice Miklovič, Pospíchal. Na levé straně obrany operoval Honza Doubek. Na levé straně se střídal Doubek Milan, Raška a Camfrla.

Záložní řada spoléhala převážně na kapitána Zifčáka, který měl spíše defenzivní úkoly z důvodu hodně mladé obrany. O ofenzívu se staral nejlepší střelec týmu Benda Libor. Pravou stranu obsadil Chlubna a postupně se dobře vyrovnal s přechodem do žáků.

V útoku se kromě Hrušky (5 utkání - 6 gólů) prosadil dobře technicky vybavený Baláž (6 gólů), kterého ovšem limituje jeho malá výška. V útoku se dále prezentoval již zmiňovaný Blažíček. V posledním kole dostala příležitost talentovaná Stašková (ročník 2000).
Momentálně si hráči užívají volna a hned po Novém roce zahájíme tréninky v tělocvičně a odehrajeme halové turnaje.
V jarní části se pokusíme posunout v tabulce o něco výše a budeme pokračovat v nastolené koncepci.

Realizační tým
Trenér Milan Samek
Vedoucí Soňa Samková


Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři