logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

2.kolo dohrávka Hrušovany - IE Znojmo A ml.žáci 1-3 (0-2)

Gól - Stašková 2x, Blažíček,

Sestava

Pigal(7),-Rehberger(7),Špaček(7),Veselý(7)-Blažíček(7),Pěnkava(7)-Stašková(7),Havliš(7),-Balík(7), Synek(6),

Na dohrávku druhého kola jsme přijeli kompletní. Povedl se nám úvod utkání. Hned ve 2 minutě se opřel do balónu Blažíček a míč skončil pod břevnem domácí branky 0-1. Ve 14 minutě jmse předvedli dobrou kombinaci po ose Balík-Blažíček ten uvolnil ideálně Staškovou a ta už věděla kam s míčem 0-2. Domácí o sobě dali vědět kolem 20 minuty ale naše obrana v čele s Pigalem v bráně pracovala spolehlivě. Do konce poločasu jsme měli hru pod kontrolou,ovšem chyběla nám lepší finální přihrávka.

Ve druhé půli se nám podařilo zvýšit náskok na 0-3. Rehberger vybojoval na naší polovině míč posunul ho Blažíčkovi, který krásnou přihrávkou poslal Staškovou do sólového úniku. Andrea zachovala v koncovce klid a s přehledem uklidila míč k tyči 0-3. Do konce poločasu jsme si vytvořili ještě několik slibných šancí na vstřelení gólů. Ovšem Pěnkava si dlouho chystal míč k zakončení. Přihrávku Staškové do prázdné branky minul ve 100% Synek. V další slibné šanci se ocitla Stašková, ale sama před gólmanem nedotáhla kličku do prázdné branky. Domácí v posledních minutách měli také šance na skórování. Naše obrana však obětavými zákroky nedovolila soupeři snížit. To se jim nakonec podařilo, až v poslední minutě, kdy se parádně do šibenice trefil domácí kapitán a upravil na konečných 1-3.

Řekli po utkání Milan Samek trenér

Dnes jsme měli opět k dispozici všechny hráče se střídavým startem. V zápase se nám povedl vstup do utkání a měli jsme častěji míč na svých kopačkách. Spokojen jsem byl s pohybem a důrazem hráčů v osobních soubojích.  Chyběla nám však přesnější kombinace. Ve druhé půli byl obraz hry hodně podobný a nakonec jsme po zásluze odvezli všechny body a oplatili soupeři domácí porážku. Vítězstvím jsme se dotáhli bod na druhý tým tabulky, kterým jsou právě Hrušovany.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři