logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

9.kolo dohrávka IE Znojmo A mladší žáci- Šatov 11-4 (5-2)

Góly - Stašková 4x, Pěnkava 3x, Balík 2x, Blažíčk, Havliš,

Sestava

Pigal(8)-Rehberger T. (8),Špaček(7),Veselý(7) -Blažíček(8), Pěnkava(8) -Stašková(8),Havliš(8),

Střídání-Cihlář(7),Balík(8),

V dohrávce 9.kola jsme do utkání nevstoupili vůbec dobře. Hned ve 3 minutě jsme inkasovali 0-1. O minutu později váhal s rozehrávkou Špaček a soupeř opět trestal 0-2. Náš tým se však z tohoto šoku rychle vzpamatoval a začal soupeře tlačit. V 8 minutě se dostal k odraženému míči Veselý a jeho střelu usměrnil hlavou Balík do branky 1-2. Ve 12 minutě zatáhla míč Stašková a Balík opět hlavou poslal míč angličanem do sítě 2-2. To už se náš tým rozjížděl,měli jsme výborný pohyb,důraz a předváděli jsme pěkný kombinační fotbal. V 18 minutě nachystala míč Pěnovi Stašková a dostáváme se do vedení 3-2. Na 4-2 jsme předvedli krásnou akci. Balík našel záložníka Pěnkavu a jeho přesný centr našel Andreu,která z první nedala gólmanovi žádnou šanci. Do konce poločasu se ještě trefil velmi povedenou střelou Pěnkava,kdy mu míč nachystal Rehberger 5-2.

Ve druhé půli se hned ve 3 minutě prosadil po samostatné akci Havliš a vedeme 6-2. V 36 minutě se trefuje Blažíček 7-2. Následně se prosadila Stašková 8-2. Poté jsme soupeři dovolili 2x snížit 8-4. Závěr utkání však patřil nám na 9-2 upravila Stašková po perfektní přihrávce Blažíčka. Desátou branku přidala opět Stašková a dovršila ve druhé půli hattrick. Poslední slovo v utkání měl Pěnkava,kdy se parádně opřel z dálky do míče a ten skončil přesně v šibenici 11-2. Byla to krásná branka která zároveň ukončila tuto dohrávku.

Řekli po utkání

Milan Samek trenér

Dnes jsme vůbec nezachytili začátek zápasu a ve 4 minutě jsme prohrávali 0-2. Ovšem pak jsme patřičně zabrali. Měli jsme výborný pohyb,důraz v osobních soubojích a předváděli jsme pohledné  kombinace po níž padali i krásné branky. Tento trend nám vydržel až do konce zápasu a všichni si s chutí zahráli a podle toho vypadal i konečný výsledek. Myslím že jsme odehráli hodně povedené utkání a s výkonem svých svěřenců jsem nadmíru spokojen.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři