logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

3.kolo zimní halové ligy ml. žáku v Ivančicích

Třetí kolo se odehrálo v neděli 18.12.

Sestava:

Rehberger M.(8)-Rehberger T.(8), Pospíchal(8),Kopečný(8)-Balík (8),Blažíček(8),Pěnkava(9),Škarka(8),

1.Zápas

Slovan Brno - IE Znojmo     2-3    

gól – Pospíchal 2x,Pěnkava,

Soupeř na nás doslova vletěl a zatlačil nás před naší branku. Slovan měl výborný pohyb a vytvářel si šance. Do vedení se dostal Slovan v 6 minutě 1-0. Vyrovnat se nám podařilo v 7 minutě Pospíchalem. Soupeř hned po rozehrání po závaru šel opět do vedení 2-1. O vyrovnání se postaral opět Pospíchal, kdy po trestném kopu Škarky prosadil ve skrumáži před brankou 2-2. Do vedení jsme mohli jít po dvou velkých šancích. Tu první nachystal před prázdnou branku Pospíchal  Balíkovi, ale ten nepochopitelně nedal. Druhou měl po pěkné kombinaci Blažíček, ale nastřelil jen vybíhajícího gólmana. Náš tým se však překvapivě dočkal. Trenér Samek poslal na posledních 30sec do hry Pěnkavu a ten se po dlouhém autu Rehbergra a souboji Blažíčka dokázal 4 sec před koncem prosadit a zajistil našemu týmu první vítězství v turnaji 2-3.

2.Zápas

Tuřany – IE Znojmo  2-0    

Druhé utkání jsme nezačaly dobře. Hra byla hodně neurovnaná. Přesto jme měli obrovskou šanci v podání Škarky ,ale jeho pokus gólman Tuřan vyrazil.Soupeř si vytvářel také dobré příležitosti a po jedné z nich se dostal do vedení 1-0. Další velkou šanci měli opět hosté, ale nastřelili jen břevno. Ovšem o několik minut později to bylo už 2-0 po chybě naší obrany. Do konce zápasu stojí za zmínku jen nebezpečná střela Pěnkavy, kterou gólman vyrazil na roh.

3.zápas

Starý Lískovec – IE Znojmo  3-5

Gól – Pěnkava 2x,Škarka 2x, Blažíček,

V posledním utkání nás čekal soupeř, který dvě utkání před tím dokázal vyhrát a hrál opravdu dobře. Vstup do zápasu se nám povedl. Přihrávka Blažíčka se dostala k Pěnovi, který se pohotovou stahovačkou zbavil obránce a tvrdou střelou k tyči poslal náš tým do vedení 0-1. Soupeř dokázal vzápětí vyrovnat 1-1. V další střídání se dokázal 2x prosadit pohotově Škarka a vedeme 1-3. Lískovec opět snižuje 2-3 a zápas se dramatizuje. Obrana je pod tlakem. Naštěstí dnes máme Pěnu, ten opět předvádí svoji rychlou stahovačku a na jeho střelu je gólman Lískovce krátký 2-4. Hosté se začínají více tlačit před naší branku a opět snižují 3-4. V 15 minutě však trestá Blažíček otevřenou obranu hostí a vedeme 3-5. V posledních vteřinách má ještě jeden únik, ale branku tentokrát netrefuje. Vzápětí utkání končí a naši si připisují do tabulky vydřené tři body.

Řekli po utkání Milan Samek trenér

Dnes jsme výborně vstoupili do turnaje, když jsme dokázaly porazit těžký tým Slovanu Brno. Druhý zápas nám herně nevyšel a prohráli jsme jej. Ve třetím jsme podali velmi obětavý výkon a zaslouženě jsme ho dovedli do vítězného konce. Jsem rád, že jsme herně dokázali navázat na minulé vystoupení zde, navíc jsme dokázaly bodovat což se nám posledně nepodařilo za což jsem samozřejmě rád a klukům za dnešní předvedený výkon děkuji.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři