logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

12.kolo Hustopeče - IE Znojmo dorost 7-0 (4-0)

Sestava a řekli po utkání

 

Rehberger M. 5,- Doubek J. 5, Doleček J. 3, Raška V. 3, Nemáš 3,- Pospíchal M. 3, Baláž L. 3, Kordula F. 3 , Švéda J. 3,- Németh P. 3, Žižka J. 3.

střídání: 35´ Kroupa J.4, 86´Vystavěl 4, 87 ´Moravec Z.4,

Po dvou vítězných zápasech zajížděl náš dorost na hřiště Hustopečí s představou dalšího možného bodového zisku. Ten se nám začal vzdalovat hned ve 2 minutě, kdy se nachal na pravé straně obejít Raška a náběh volného hráče do vápna nezachytil Pospíchal 1-0. V 9 minutě se ke střele z boku odhodlal Baláž, ale gólman byl na místě. O minutu později vystřelil nebezpečně Švéda, ale také jen vyprášil rukavice domácímu gólmanovi. Ve 20 minutě po chybě kapitána Dolečka domácí trestají střelou pod břevno 2-0. Ve 22 minutě předvádíme naší jedinou pěknou akci utkání, kdy Kordula vysunuje na levé straně Švédu, ten sám z boku běží na brankáře,ovšem jeho pokus končí těšně vedle tyče. Za to domácí ukazují jak se mají proměńovat šance a je to 3-0. V 38 minutě zvyšují na 4-0 a končí poločas.

Ve druhé půli jsme chtěli utkání alespoň korigovat a předvést lepší hru,ale přání zůstalo v kabině. Naopak domácí dávají pátý gól v 55 minutě. O tři minuty později přidávají další branku 6-0. Naši kluci nejsou schopni se prosadit a ve hře do předu nejsme vůbec nebezpeční a domácí obrana vše v pohodě odvrací. Naopak v naší brance nás drží několika zákroky brankář Rehberger. Poslední sedmý gól inkasujeme v 84 minutě a nakonec jsme rádi, že utkání končí.

Řekli po utkání trenér Milan Samek

Dne jsme svým výkonem zklamali na celé čáře. Nehráli jsme vůbec agresivně a dělali velké chyby v obraně, které soupeř pohotově trestal. Domácí hráli dobře a měli větší chut do hry. Naši borci si mysleli, že když 2x po sobě vyhráli, že to půjde samo,ale bude potřeba se vrátit opět na zem a začít poctivě pracovat. Mrzí mě, že i za rozhodnutého stavu jsme nebyli schopni si vytvořit nějakou šanci na gól. Dnes tam nebyl kolektivní výkon, ale hra individualit, která se nebyla schopna prosadit a vyhovět si. Tento tým má problém, že jakmile inkasuje dva góly není schopný se zvednout a poprat o lepší výsledek. Doufám, že se z tohoto tragického výkonu a přístupu k utkání ponaučíme.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři