logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

6.kolo halové ligy ml.žáků Ivančice

V šestém kole zimní halové ligy v Ivančicích sehráli naši žáci čtvrtfinálovou skupinu s týmy MS Brno, Sparta Brno a Vojkovice. Náš tým sahal k postupu mezi nelepším 8 týmů, ale ten jim nakonec unikl.                                     

Sestava,výsledky a hodnocení

Sestava – Balík – Servít Š,Servít E.,Janák, Železný M., Havliš, Blažíček, Stašková

1.zápas

IE Znojmo – Vojkovice 6-1     Gól – Blažíček 2x,Železný M.2x, Stašková, Servít Š.,

2.zápas

IE Znojmo – Sparta Brno    1-2       Gól – Blažíček,

3.zápas

IE Znojmo – Mor. Slávie Brno 1-3       Gól – Blažíček,

Hodnocení turnaje.   Milan Železný trenér

Dnes nebudu hodnotit jednotlivé zápasy, ale zhodnotím vše dohromady. Na jedné straně jsem zklamaný,že jsme nepostoupili mezi nejlepších 8 týmů (tajně jsem v to doufal),ale na druhou stranu bych chtěl svůj tým pochválit za výkon ,který dnes předvedli. I přes dvě porážky jsme zde podali zatím nejlepší výkon za dobu co sem jezdíme. Náš výkon hodnotil velmi dobře i trenér Moravské Slávie, který říkal že jsme ho dnes mile překvapili a navíc právě souboj s MS Brno byl klíčový k tomu, zda postoupíme. V tomto zápase jsme měli po prvních pěti minutách vést minimálně o tři branky a zápas by probíhal úplně jinak,ale soupeř ukázal svoji střeleckou sílu a 2x trestal. Byla to klasika nedáš dostaneš. Ještě za stavu 1-2 jsme nastřelili 2x břevno. Tím nechci snižovat kvalitu soupeře ba naopak osobně pasuji tento tým na velkého favorita turnaje a právě z tohoto důvodu si předvedené hry a spousty vytvořených šancí cením. Pravdou je že nás možná trochu podcenili i díky prvnímu zápasu v základní skupině kdy jasně vyhráli 7-2. Ale znovu opakuji, bylo to z naší strany vynikající utkání. Další škoda byla, že jsme nezvládli i zápas se Spartou Brno ale tam musím uznat, že jsme si vyhrát nezasloužili maximálně jsme mohli vytěžit bod protože Sparta si vytvořila hodně šancí.

Doufám že se nám ve zbývajících dvou vystoupením podaří zopakovat dnešní výkony a uvidíme na jaké umístění to nakonec bude stačit.

Dnes bych chtěl vyzvednout výkon brankáře Marka Balíka a z hráčů Jardy Blažíčka.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři