logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

8.kolo Přímětice- IE Znojmo dorost 1-3 (0-0)

Gól- Nemeth 3x,

Sestava a hodnocení utkání

Kroupa J. – Doubek J..Raška V(Švéda J.).Rehberger T.Nemáš R..Kordula F.Fryš M.(Blažíček J.)Neméth P..Žižka J.Moravec Zd.(Pospíchal M.)Moravec J.

 Náhradníci: Rehberger M. Blažíček J. Švéda J. Pospíchal M.

K dalšímu utkání jsme zajeli na horkou půdu do Přímětic.Od první minuty bylo toto utkání velmi vyrovnané a do 25minuty byli domácí lepší, ale postupem času jsme přebírali iniciativu naši kluci.V prvním poločase byli šance na obou stranách ale o bezbrankový stav se postarali oba brankáři.Do druhé půle jsme šli ve stejné sestavě. Hned od první minuty jsme soupeře nepustili za polovinu,šance byli na naší straně a hned tu první proměnil ve vedoucí branku – Petr Nemeth. Po gólu jsme zůstali i nadále aktivní a na klukách bylo vidět jak moc chtějí v tomto zápase uspět.Velkou měrou k tomu napomáhal Jirka Žižka, který odjezdil celých 90minut pro něj v neobvyklé pozici pátého obránce.

O několik minut později se po krásné kombinaci opět trefil Petr Nemeth 2:0.Další minuty byli velmi těžké a po naší chybě soupeř kopal penaltu,kterou proměnili 2:1. Do konce utkání zbývalo 5 minut.Po rozehrávce se dostal k míči střídající Jarda Blažíček a předvedl parádní akci, kdy obešel vše co mu stálo v cestě a ideálně našel volného Nemetha ,který tak zkompletoval svůj hattrick.Jinak dnes patří opět pochvala celému mužstvu i lavičce za kolektivní přístup. Děkujeme.

 Středa 01.10.2014 sraz 14:30hod hriště Oblekovice – odjezd Hor.Kounice 14:45hod – mist.utkání

 trenér:Lattner Jan

Tréninky: Po,Čt – 17:00hod Oblekovice

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři