logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

13.kolo Božice - IE Znojmo B dorost 0:2

Gól – Rejthar, Moravec Zd.,

Sestava a hodnocení utkání

Rehberger M. ,Pospíchal M. ,Raška V. ,Doubek M., Trochta O. ,Doubek J. ,Blažíček J. ,Kordula F. ,Nemáš R. ,Moravec Z. ,Řiháček M.

Střídání : 46. Rejthar L. 55 . Duhajský M. 78. Hudeček P.

Začátek zápasu byl velmi vyrovnaný šance jsou na obou stranách,ale naše obrana byla dnes výborná naopak my jsme naše šance nedokázali proměnit hlavně po nepřesných střelách a tak se končí 1 půle 0:0.

Do 2 půle nastupujeme se změnou místo Rašky V. nastupuje Rejthar L. do útoku a na stoperskou dvojici jde Nemáše R., který se v 55min. zranil a místo něj nastupuje Duhajský M. a do obrany jde Doubek J.,který zahrál vynikající zápas . V 57 min. se nám konečně povedla rychlá akce ,kterou zakládá Mara Pospíchal na Zdeńka Moravce ten pěkným pasem prodlužuje na Rejthara L. a ten sám před brankařem proměňuje na 0:1. Od té doby jsme měli herní převahu,ale branku ne a ne proměnit ,až v 70 min. závar před soupeřovou bránou k balonu se dostává Moravec Z. a pěknou střelou zvyšuje na 0:2 . V 78 min. odchází ze hřiště Kordula F. a nahrazuje jej Hudeček P. Soupeř ještě zahrozil dvěma přímáky z 20 metru ,ale naštěstí pro nás netrefují bránu a tak se končí zápas 0:2.

Marek Pospíchal trenér

Dnes mě překvapila obrana ,která byla stoprocentní velmi dobrý zápas odehrál Kordula F. jinak pochvala pro celé mužstvo za bojovnost . Zaslouženě tak odvážíme první 3 jarní body ze hřiště soupeře.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři