logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

FK Znojmo – Weitersfeld 3:5 (2:1)

Branky: 4´ Vašíček, 44´ Procházka, 63´ Dufek – 42´, 47´, 56´, 74´, 83´

Třetí přípravné utkání A týmu. Hřiště Jevišovice.

Sestava a hodnocení utkání

Sestava 1.poločas:

Kotáb – Bálka, Šťáva, Dufek – Benda, Železný, Zimek, Dušek – Kubále, Procházka, Vašíček

Sestava 2.poločas:

Kotáb – Dušek, Kubošný, Bálka – Benda, Šťáva, Zimek, Dufek – Procházka, Železný, Vašíček (54´ Fryš)

Hodnocení utkání trenér Jarda Ludvík

Do zápasu jsme nevstoupili dobře a prvních 15 minut jsme se hledali a docela trápili. Zbylá půlhodinka už měla docela kvalitu, dostali jsme se do tempa a vytvářeli si šance a častá přečíslení, která jsme bohužel řešili velmi nepřesně a soupeři jsme mohli a měli dát daleko více branek. Na druhé straně jsme dostali branku pouze z ojedinělého protiútoku, jinak jsme soupeře k ničemu nepustili. Jedinou vadou na tomto poločase a pro mě hodně zásadní, byla naše velmi pomalá a nepřesná hra, dlouho jsme drželi balón a chtěli si ho užít.

Druhý poločas už byla zase naše stará dobrá klasika. Bez pohybu, nasazení, prostě náš profesorský fotbal, ke kterému se vždy uchýlíme, když se nám něco povede nebo si to aspoň myslíme, že se nám daří. Hráli jsme hodně roztaženě, nedostupovali jsme hráče, nebyla tam žádná zodpovědnost. Opět jsme stáli dlouho na míči a soupeři to vyhovovalo. A tento velmi kvalitní tým, který měl v týmu velké množství rychlostně vybavených individualit, toho výborně dokázal využít a obraz hry byl úplně opačný. My jsme se dostávali na soupeřovu polovinu velmi málo, naopak na nás se valil jeden rychlý protiútok za druhým, navíc podpořený přesnou přihrávkou a zakončením, což byl obrovský rozdíl mezi námi v první půli a soupeřem ve druhé. Dnes byl krásně vidět ten rozdíl v přístupu a zodpovědnosti v obou poločasech. V prvním soupeř neměl prostor a nemohl hrát svůj rychlý fotbal, v druhém ho měl dostatek a krásně to tím pádem na nás rozbalil.

„Naivní“ – toto slovo plně vystihuje můj pocit z tohoto zápasu. Jsem prostě naivní, že jsem věřil…Věřil jsem, že kluci pochopili, jak chceme hrát a chovat se, ale dnes to všechno zase shodili, všechno to dobré z předešlých zápasů bylo pryč. Klid na hřišti vůbec neexistoval, neustále někdo něco komentoval, pořád byly k něčemu výhrady, 5 x jsme soupeři nakopali a jednou on nám a hned jsme mu museli nadávat, my umíme jenom rozdat, přijmout nedokážeme. Úplně se vytratila soustředěnost a zodpovědnost z předešlých utkání, absolutně neexistoval soudržný tým. Na některých hráčích bylo krásně vidět „znechucení“ z toho na jakém postu hrají a taky to potom tak vypadalo, někteří si spletli svoji hru s individuálním sportem. Pořád jde většině jenom o sebe a o své ego, nezáleží jim na celkové hře. Nedokáží se přizpůsobit nebo spíše nechtějí, protože by museli dělat něco, co je nebaví.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři