logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

14.kolo Blížkovice - IE Znojmo dorost 8-2 (4-0)

Góly - Kordula, Žižka,

Sestava a řekli po utkání

 

Kroupa 5,- Doubek J. 6, Morave J. 5, Raška V. 6, Nemáš 4,- Pospíchal M. 5, Baláž L. 5, Kordula F. 5, Švéda J. 3,- Németh P. 5, Žižka J. 5.

střídání: 68´ Rehberger M.6, 70 ´Moravec Z.5, 80´Vystavěl 5,

Poslední zápas sezóny jsme v předehrávce 14. jarního kola nezačali dobře a nhed ve 7 minutě jsme prohrávali 2-0. Ve 30 minutě to bylo už o tři branky. Do poločasu jsme mohli korigovat ale šance Švédy skončila vedle. Nemeth nastřelil tyč a Kordulu v dobré šanci vychytal domácí gólman. Domácí nás do poločasu potrestali ještě jednou a do kabin jsme odcházeli za stavu 4-0.

Druhá pule opět nezačala dobře v 60 minutě vedou domácí už 6-0. Druhá půle se pak už jen dohrávala. Korigovat výsledek se podařilo pěknou střelou Korduli a samostatného důrazného průniku Žižky.

Řekli po utkání trenér Milan Samek

Dnes proti nám stál velmi dobrý soupeř, který byl velmi důrazný v osobních soubojích a dobře kombinoval ve středu hřiště. Naši kluci jim řadu gólů usnadnili a proto byl už v poločase výsledek 4-0. Škoda že se nám do poločasu nepodařilo za stavu 3-0 snížit. I přesto si myslím, že dnes jsme na svého soupeře neměli. Domácí hráli opravdu velmi dobře. Nám se podařilo snižovat až za stavu 8-0.     

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři